Video Evropskega parlamenta “Uporabi svoj glas” je dosegel več kot 190 milijonov ogledov

Kratek dokumentarni film, ki poudarja pomen volitev in varovanja demokracije, ima od 29. aprila, ko je bil objavljen, že več kot 190 milijonov ogledov.

Film je osrednji del strategije obveščanja Parlamenta o volitvah in vsebuje pričevanja starejših državljanov iz različnih držav Evropske unije, ki svoje izkušnje demokracije prenašajo na naslednje generacije in poudarjajo, da demokracija in glasovanje nista samoumevna.

Film si lahko ogledate tukaj.

Poleg 190 milijonov ogledov (podatki do 12. maja) na platformah družbenih medijev, video prenosih, povezani televiziji in na mobilnih napravah, je film v različnih formatih za televizijo in družbene medije doslej predvajalo več kot 63 televizijskih kanalov v 21 državah, v prihodnjih tednih pa ga bo predvajalo še več kanalov.

S kampanjo in sloganom “Uporabi svoj glas. Ali pa bodo o tvoji prihodnosti odločili drugi” je v drugi fazi institucionalne volilne kampanje poudarjen pomen demokracije. Video prikazuje burno zgodovino številnih evropskih držav ter pomen zaščite vrednot in načel demokracije.

über evropskeno

Siehe auch

Volitve 2024: Posodobljena projekcija sedežev v novem Evropskem parlamentu

Posodobljena projekcija sestave novega Evropskega parlamenta na podlagi končnih in delnih izidov v vseh 27 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *