Franc Bogovič: Na letošnjih evropskih volitvah znova kandidiram – ZA zdravo kmečko pamet v Bruslju

Zame se glasuje tako, da se obkroži listo SLS (lista 5) in na tej listi lahko meni osebno oddate glas pod preferenčno številko 3, in sicer tako, da obkrožite moje ime oziroma številko 3 pred mojim imenom.

Zakaj kandidiram ponovno?

Ker sem iskreno prepričan, da sem s svojim preteklim delom v Evropskem parlamentu uspešno in z veliko mero odgovornosti zagovarjal interese slovenskega kmeta, slovenskega obrtnika in podjetnika ter slovenskega potrošnika in celotnega slovenskega naroda.

Če izpostavim samo štiri največje uspehe mojega dela, so to: 

  • Iniciativa “Pametne vasi”, ki jo je v tem mandatu Evropska komisija dejansko v celoti povzela v svojo Dolgoročno vizijo razvoja podeželja;

  • Padec Uredbe o pesticidih (Uredbe SUR), ki bi Sloveniji prinesla skoraj nemogoče pogoje kmetovanja oziroma zaradi katere bi bilo kmetovanje praktično popolnoma onemogočeno na kar 41 % vseh kmetijskih površin v Sloveniji;

  • Poročilo o malih modularnih reaktorjih, katerega avtor sem prav sam, in s katerim mi je jedrsko energijo uspelo ponovno pripeljati na evropski parket, saj je Poročilo doseglo zgodovinsko kar ⅔ podporo v Evropskem parlamentu, kar je opogumilo tudi Evropsko komisijo, da je jedrsko energijo končno prepoznala kot del rešitve za zeleni prehod in jo izenačila z obnovljivimi viri;

  • Številne mednarodne konference, dogodki in gostovanja predstavnikov vseh evropskih institucij ter kolegov evropskih poslancev, ki sem jih organiziral po celi Sloveniji, s čimer smo v našo prelepo deželo pripeljali mnoge visoke tuje predstavnike, kar je zagotovo prispevalo k boljšemu razumevanju naših stališč in večjemu upoštevanju naših posebnosti.

Na vseh omenjenih področjih bo treba še posebej intenzivno delati tudi v novem mandatu, ki pred nas prinaša številne izzive, zato bi mi bilo v čast, če bi lahko delo, ki sem ga uspešno zastavil – točno na teh področjih, ki dejansko lahko ključno prispevajo k večji dobrobiti in kakovosti bivanja za nas vse – tudi nadaljeval.

Verjamem v integriteto, pošteno delovno vnemo, slovensko kulturo in tradicijo ter našo skupno boljšo prihodnost za vse – kmete, stare, mlade, socialno blaginjo ter gospodarstvo – in za tako prihodnost se bom vedno in povsod še naprej goreče in zavzeto boril. Če mi boste zaupali vaš glas, zagotavljam, da bom v Bruslju še naprej zagovornik slovenskega kmetijstva, podeželja, gospodinjstev, energetike ter gospodarstva in se bom še naprej zagrizeno boril proti neumnostim Zelenega dogovora, ki ogrožajo našo prehransko in energetsko varnost ter konkurenčnost našega gospodarstva.

Verjamem, da sem si s svojim dosedanjim delom zaslužil in opravičil vaše zaupanje. 

Če me želite podpreti tudi v prihodnje, lahko bodisi na predčasnih volitvah ali to nedeljo, 9. junija 2024, zame glasujete tako, da se obkroži listo SLS (lista 5) in na tej listi lahko zame osebno oddate glas pod preferenčno številko 3, in sicer tako, da obkrožite moje ime ali številko 3 pred mojim imenom.

Iskrena hvala.

Nadaljujmo zastavljeno. Izkušnje štejejo!

 

𝗚𝗹𝗮𝘀 𝘇𝗮𝗺𝗲 𝗯𝗼 𝗴𝗹𝗮𝘀:

𝗭𝗔 𝘀𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻𝘀𝗸𝗲𝗴𝗮 𝗸𝗺𝗲𝘁𝗮, prehransko samooskrbo in poseljeno podeželje;

𝗭𝗔 𝘃𝗮𝗿𝗻𝗼 𝗘𝘃𝗿𝗼𝗽𝗼 brez nezakonitih migracij;

𝗭𝗔 𝗲𝗻𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝘀𝗸𝗼 𝗻𝗲𝗼𝗱𝘃𝗶𝘀𝗻𝗼𝘀𝘁, jedrsko energijo in nižjo ceno elektrike;

𝗭𝗔 𝗸𝗼𝗻𝗸𝘂𝗿𝗲𝗻č𝗻𝗼 𝗴𝗼𝘀𝗽𝗼𝗱𝗮𝗿𝘀𝘁𝘃𝗼 in večjo blaginjo za vse;

𝗭𝗔 𝘀𝘃𝗼𝗯𝗼𝗱𝗼 𝗴𝗼𝘃𝗼𝗿𝗮 𝗶𝗻 𝗱𝗲𝗺𝗼𝗸𝗿𝗮𝗰𝗶𝗷𝗼;

𝗭𝗔 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗱𝗮𝗿𝗻𝗼𝘀𝘁, ker nihče ne sme biti spregledan;

𝗭𝗔 𝗲𝘃𝗿𝗼𝗽𝘀𝗸𝗶 𝗻𝗮č𝗶𝗻 ž𝗶𝘃𝗹𝗷𝗲𝗻𝗷𝗮, ki ga nosimo v srcu;

𝗭𝗔 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗲𝘀𝗲 𝗦𝗹𝗼𝘃𝗲𝗻𝗶𝗷𝗲, ki naj bo vedno na prvem mestu.

 

Obkroži št. 5 za listo SLS in zame oddaj preferenčni glas pod številko 3!

über evropskeno

Siehe auch

Volitve 2024: Posodobljena projekcija sedežev v novem Evropskem parlamentu

Posodobljena projekcija sestave novega Evropskega parlamenta na podlagi končnih in delnih izidov v vseh 27 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *